Nyhed 11. JUN 2024

VIVE Magasin sætter fokus på psykiatri

  • Børn, unge og familie
  • Ledelse og implementering
  • Socialområdet
  • Sundhed
  • Økonomi og styring
Grafik: Hanne Bang Christensen/VIVE
VIVE Magasin med temaet 'Psykiatri' giver indblik i alt fra pårørendes roller over strukturelle udfordringer til teknologiske muligheder.

Forårets udgave af VIVE Magasin er netop landet fra trykkeriet. Temaet er psykiatri, og magasinet giver indblik i alt fra pårørendes roller over strukturelle udfordringer til teknologiske muligheder.

Psykiatrien er et tværgående felt, og det er problemstillingerne på området også. VIVE Magasin sætter derfor fokus på psykiatri set i et bredt perspektiv, hvor vi dykker ned i både overordnede problemstillinger og enkeltstående projekter.

I magasinet kan du blandt andet læse om pårørendes roller, overgange til socialpsykiatrien, udfordringer med at måle effekten af indsatser, politiets arbejde med psykisk sårbare, tværsektorielle samarbejder og nye teknologiske muligheder for behandling.

Alle artikler tager udgangspunkt i udgivelser og viden fra VIVEs analytikere og forskere, der beskæftiger sig med psykiatriområdet. Men du kan også møde privat- og fagpersoner, der på forskelligvis illustrerer de projekter og problemstillinger, som magasinet tager op.

Du kan for eksempel møde Michael Wulff, der fortæller om forløbet med sin kones depression, du kan læse et interview med rigspolitichefen, se en fotoreportage fra en Madklub for psykisk sårbare unge, høre en socialchef fortælle om fleksible pladser eller få indblik i, hvordan en ungemedarbejder støtter unge med dobbeltdiagnoser.

Håber, I vil læse med!

Læs magasinet her

Grafik: Hanne Bang Christensen

Forårets udgave af VIVE Magasin sætter fokus på psykiatri fra forskellige vinkler.