VIVE søger interviewpersoner, der har været udsat for voldtægt
- Børn, unge og familie
- Socialområdet Børn, unge og familie, Socialområdet
VIVE undersøger, hvordan det påvirker forholdet til familie, venner, kærester, studiekammerater og kollegaer at blive udsat for voldtægt.
Vi håber, vi kan være med til at skabe viden om, hvordan omverdenen bedst muligt kan være en støtte.
Forskningsprojektet undersøger de sociale konsekvenser af at have været udsat for voldtægt i ungdomslivet. Vi vil derfor gerne i kontakt med kvinder, der var mellem 16 og 24 år, da de blev udsat for voldtægt.
Du bestemmer, hvor interviewet finder sted
Da det er hverdagen efter den akutte krise, vi undersøger i dette forskningsprojekt, skal der være gået mindst 1 år mellem voldtægten og interviewet.
Vi er interesserede i at høre dine erfaringer med tiden efter voldtægten, både dårlige og gode. Afhængigt af hvad du foretrækker, kan interviewet foregå hjemme hos dig, i VIVEs lokaler i København eller Aarhus eller et tredje sted og vil vare 1-2 timer.
Alle oplysninger, vi får om dig, bliver opbevaret sikkert og bliver ikke brugt til andet end forskning. Du vil derfor heller ikke være genkendelig i udgivelserne, hvor undersøgelsen formidles. VIVE er underlagt tavshedspligt, og al behandling af data- og interviewmateriale vil være fortrolig.
Vi vil gerne tale med dig, uanset om du har anmeldt voldtægten til politiet eller ej, om du har været i retten og/eller om du umiddelbart efter voldtægten vidste, at der var tale om en voldtægt. Vi ved, at man kan være i tvivl om voldtægten, og hvad man har været udsat for. Vi vil gerne tale med dig, selvom du kan være i tvivl.
Vil du vide mere?
Så er du velkommen til at kontakte Michella Ida Mikuta på miki@vive.dk eller 33 48 09 85.
Har du været udsat for voldtægt og brug for en at tale med? Så kan du for eksempel ringe til Lev Uden Volds nationale hotline på 1888 døgnet rundt.