Webinar

Erfaringer fra De små børns Bornholm; et ambitiøst og omfattende kommunalt og lokalt områdeløft på 0-6-årsområdet

Vidensdeling fra den kommunale forvaltning, programpartneren SUS og evalueringspartneren VIVE

  • 7. DEC 2023 kl. 14:00 - 15:30
  • Gratis
  • Børn, unge og familie
  • Dagtilbud, skole og uddannelse
Erfaringer fra De små børns Bornholm; et ambitiøst og omfattende kommunalt og lokalt områdeløft på 0-6-årsområdet

Webinar om erfaringer fra programmet De små børns Bornholm; et ambitiøst og omfattende kommunalt og lokalt områdeløft på 0-6-årsområdet, der er forankret i Bornholms Regionskommune.

Se eller gense webinaret Erfaringer fra De små børns Bornholm

Deltag i webinaret og hør mere om erfaringerne fra de første 4 år af programmet De små børns Bornholm fra tre forskellige vinkler; kommunal programledelse, programpartner Socialt Udviklingscenter SUS og evaluator VIVE.

På 1½ time vil du få erfaringer, indsigter og mulighed for at blive inspireret til dine egne udviklingsopgaver og din egen praksis til at tackle svære og komplekse udfordringer, som går på tværs af gængse organiseringsformer. Fokus er på programprocessen og de læringer, vi har gjort os der.

Læs mere om De små børns Bornholm her - et områdeløft på hele 0-6 årsområdet i Bornholms Regionskommune. Erfaringerne herfra kan bruges i kommunal praksis i både store og mindre forandringer.

Webinaret består af tre oplæg med opfølgende diskussion og dialog.

Der vil være tre oplæg af 15 minutters varighed;

  • Hør programleder Dorthea Funder Kaas fra Bornholms Regionskommune fortælle om den vigtigste læring fra storskalaprogrammet set i en kommunal kontekst og bliv klogere på, hvordan De små børns Bornholm har arbejdet med at skabe følgeskab og opbakning lokalt.

  • Hør vicedirektør Anna Mollerup fra SUS fortælle om programmet i konteksten af chanceulighed som et vildt problem, vi er nødt til at gå nye veje for at håndtere og dele erfaring og læring om.

  • Projektleder Niels Peter Mortensen fra VIVE fortæller om evalueringen med løbende feedback og læring fra workshops. Her kan du høre mere om, hvordan man kan arbejde med evalueringer løbende gennem udviklingen af indsatser og programmer. Evalueringstilgangen giver mulighed for løbende tilpasning og at udviklingen hele tiden bygger på viden om kontekst og status på indsatser og program

Herefter vil der være mulighed for kommentarer og for at stille spørgsmål til oplægsholderne i plenum.